Duidelijk Betrokken


Betrokkenheid, Transparant, Duidelijk, Vertrouwen, Respect, Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van Het Friesche Huys Bewindvoering.


Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk, evenals een nauwe samenwerking met hulpverleners in ons streven naar maatwerk.

Zo zijn we bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen.

Niet alleen door onze jarenlange samenwerking met zorginstellingen en hulpverleners, maar ook door een grote vertrouwdheid met relevante instanties als rechtbanken, zorgkantoren, UWV, gemeentes en financiële instellingen. We weten dus als geen ander hoe de persoonlijke en financiële belangen behartigd moeten worden van mensen die daar zelf op enigerlei wijze niet of meer toe in staat zijn.

Het Friesche Huys bewindvoering is een onderneming met ruim 20 jaar financiële ervaring in bank – en verzekeringswezen en weet zich gesteund door een gepassioneerd en gemotiveerd oprichter        Jan Peter Nagel, die vertrouwen, integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met een afgeronde HBO opleiding schuldhulpverlener heeft hij de nodige kennis en ervaring op zak om u weer finacieel fit te maken.

Betrokkenheid bij en empathie voor de zwakkere in de samenleving, gecombineerd met zijn financiële achtergrond zijn voor Het Friesche Huys voldoende ingrediënten om voor u de gewenste rust te creëren. Hierbij kan persoonlijk contact met Jan Peter Nagel het verschil voor u maken. 

Het Friesche Huys Bewindvoering voldoet aan de kwaliteitseisen, die door de rechtbank worden gesteld en Jan Peter Nagel mag zich daarom Professioneel Bewindvoerder noemen.
U bent voor hem geen nummer maar een persoon, waar belangstelling voor is en blijft we zijn duidelijk betrokken. Jan Peter houdt van duidelijkheid,eerlijkheid is zelf transparant en doelgericht.
Hij werkt met u samen om het doel, wat u voor ogen heeft, te bereiken. Samen met Het Friesche Huys Bewindvoering bouwen aan uw toekomst!

Wilt u graag nader kennismaken? Neem dan contact met ons op!


U kunt bij Het Friesche Huys Bewindvoering terecht voor Bewind voering, Beschermingsbewind, verschillende vormen van Budgetbeheer en Mentorschap en Schuldhulpverlening.Onze Doelgroep

De mensen waarvoor we werken, kunnen worden opgedeeld in een aantal categorieën, die gezamenlijk onze doelgroep vormen:

  • Mensen met een verstandelijke beperking.
  • Dementerende ouderen.
  • Ouderen die in een zorginstelling verblijven.
  • Mensen met een verslaving.
  • Mensen met een psychiatrische aandoening.
  • Mensen met financiële problemen of die hun eigen financieel overzicht kwijt zijn.


 Onze visie is;  

Een persoonlijke benadering vinden we erg belangrijk, evenals door een nauwe samenwerking met hulpverleners streven we naar maatwerk. Zo zijn we bijvoorbeeld uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding te koppelen aan de perfecte zorg en begeleiding, door de situatie van iedere cliënt regelmatig te evalueren en, waar nodig, aan te passen en bij te sturen

Ons Motto.

Duidelijk Betrokken  mail zenden 


 contact klik hier